EMPRESA - Distribucions Cafès Aguera, S.L.

Som una empresa de serveis especialitzada en la distribució de cafè i dirigida principalment al canal de l'hostaleria i restauració. El cafè que distribuïm és Cafè Unic, una de les marques líders a Catalunya, per la seva qualitat i sabor.

Fundada el 1992, ens hem anat expandint i adaptant-nos a les exigències del mercat, incrementant les nostres instal·lacions, vehicles i personal. Actualment, atenem més de 1000 clients distribuïts a la província de Barcelona, principalment bars, restaurants i hotels.

Hem assumit el repte de crear articles marca Agüera per poder satisfer les necessitats dels nostres clients i poder oferir una àmplia gamma de productes.

Aquesta empresa neix amb la vocació de distribuir cafè, marca Unic i productes complementaris de la millor qualitat i en perfecte estat de conservació. Per això, tots els productes que distribuïm són seleccionats prèviament i analitzats al laboratori, abans de ser servits al client. La marca Unic és una de les marques líders a Catalunya per la seva qualitat i sabor.

"Distribucions Cafès Agüera és el Distribuïdor Oficial de Cafès Unic de la Delegació del Barcelonès".